Brendiranje poslovnih prostora i izloga

Brendiranjem poslovnog prostora prilagođavamo prostor identitetu tvrtke i činimo ga prepoznatljivim. Prvi dojam prostora u koji ulazimo je izrazito važan. Ako pokrećete novi posao, otvarate poslovnicu ili želite sobu za sastanke s klijentima učiniti prepoznatljivom i ugodnom, brendiranje prostora je obavezan korak.

Izlog je možda najvažniji “prostor” kojeg je potrebno brendirati, jer on može zainteresirati potencijalne klijente da se bolje upoznaju s vašim proizvodima i uslugama, ili ih može odbiti.

Izlozi i staklene površine mogu se oslikati na različite načine. Prozorskom grafikom, punom folijom, pjeskarenom folijom, dekorativnim stock folijama ili cut-out folijama, ovisno o vašem području poslovanja i željenoj komunikaciji s klijentima.

Brendiranje Muzeja Suvremene umjetnosti

Povodom obilježavanja 100 godina Zvijezde brendirali smo prostor MSU-a.

Brendiranje prostora i izloga možemo učiniti na nekoliko načina: personaliziranim zidnim tapetama, zidnim naljepnicama, podnim naljepnicama, 3D slovima i 3D elementima od Forexa ili Stirodura, pjeskarenim folijama za stakla, prozorskim grafikama, pa čak i svjetlećim elementima.

Naši radovi:

Brendiranje izložbenih štandova na sajmovima

Ukoliko često sudjelujete na sajmovima i izložbama radova, možda bi trebali razmisliti o kvalitetnom brendiranju svojeg štanda ili izložbenog prostora.

Za tu namjenu koristimo se naljepnicama za kratkotrajne promocije, odnosno removeable naljepnicama. Posebnost removeable naljepnica je mogućnost uklanjanja s površine bez ostavljanja ostataka ljepila, do 6 mjeseci nakon inicijalnog postavljanja.

Roll up banneri ili pop up zidovi su odličan alat za promicanje vlastitog brenda i snažne vizualne komunikacije. Izrađivanje unikatnih rješenja za promidžbu nam je jedan od omiljenih poslova, poput izrade unikatnih stalaka za letke i druge promotivne proizvode. Snažan trend je izrada proizvoda od pleksiglasa koji pruža bezbroj mogućnosti i veliku lepezu boja, poput promotivnih pultova, svjetlećih kubusa, stalaka, monolita i drugih proizvoda.

Pri izradi personaliziranih rješenja prvi korak je definiranje grafičke pripreme, zatim odabir materijala i na kraju sama izrada.

Ukoliko želite saznati više o brendiranju poslovnih prostora i izloga ili želite ponudu, javite nam se i dogovorit ćemo sastanak.